BOŠNJACI SPREMAJU INCIDENTE? DKPTBiH i MUP RS pojačali mjere bezbjednosti u Srebrenici

BOŠNJACI SPREMAJU INCIDENTE? DKPTBiH i MUP RS pojačali mjere bezbjednosti u Srebrenici

PRIPADNICI Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i MUP RS pojačali su mjere sigurnosti u Srebrenici, a povodom navoda da se sutra, na dan Vaskrsa, spremaju incidenti.

04.05.24 u 21:53

PAS SPASIO ČOVJEKA: Lijepa priča iz Prnjavora koja pokazuje koliko su životinje vezane za svoje vlasnike (VIDEO)

DARIO Habijanec, jutjuber iz Donjih Štrbaca kod Prnjavora, koji je internetu poznatiji kao “Doktor.Habi” sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nedavno je podijelio lijepu priču, koja se pronijela regionom.

04.05.24 u 20:32

DRAMA U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI Izgubila se grupa ruskih turista, spasioci na terenu

TOKOM popodnevnih časova u Ovčarsko-kablarskoj klisuri kod Čačka, izgubila se grupa gostiju iz Rusije. Na teren su odmah upućene spasilačke ekipe, koje pokušavaju da lociraju i spasu izgubljene turiste.

04.05.24 u 20:29

DA UJEDINJENI I U VJERI PREVAZIĐEMO IZAZOVE I ISKUŠENJA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao Vaskrs

PREDSJEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vjernicima, koji Vaskrs, najveći hrišćanski praznik, slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.24 u 20:11

NEMA ODUSTAJANJA: I dalje traje potraga za rudarom Šehanovićem

U JAMI Rudnika lignita u Mramoru kod Tuzle od juče traje potraga za rudarom Asimom Šehanovićem.

04.05.24 u 19:56

DRVARČANI POKAZALI DA IMAJU VELIKA SRCA: Za liječenje samohrane majke Ane Gligonje prikupili 25.000 KM

ZA liječenje samohrane majke Ane Gloginje iz Drvara u Turskoj za jedan dan je na dva humanitarna događaja prikupljeno oko 25.000 KM.

04.05.24 u 18:53

JEDAN OD PREŽIVJELIH PILOTA U PADU AVIONA: Preminuo pukovnik Zlatan Crnalić

PUKOVNIK Zlatan Crnalić, jedan od preživjelih pilota koji su oboreni iznad Novog Travnika u februaru 1994. godine preminuo je danas u 61. godini nakon kraće i teške bolesti.

04.05.24 u 18:11

OTKRIVEN JEZIV SLUČAJ: Mladić (19) optužen za obljubu i zlostavljanje djeteta

DEVETNAESOGODIŠNJAKU iz Pančeva određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio obljubu i zlostavljanje četrnaestogodišnjeg djeteta.

04.05.24 u 18:06

NA OLTARU NAŠE SVETINJE ALBANCI NAPRAVILI DEPONIJU: Crkva u selu Dobrčane, oskrnavljena, paljena i na kraju minirana (FOTO/VIDEO)

SELO Dobrčane na teritoriji opštine Gnjilane, na Kosovu i Metohiji danas je naseljeno isključivo Albancima.

04.05.24 u 17:24

STIGLA BALIRKA ZA MILOŠA: Dodik ispunio želju dječaku iz Petrovca

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik ispunio je želju dječaku iz Petrovca Milošu Jeličiću, koji je izjavio da želi da ima balirku.

04.05.24 u 16:42

RUŽE I MAKOVI U PUNOM SJAJU: Radojičić podijelio prelijepe prizore iz svog doma (FOTO)

IGOR Radojičić, bivši gradonačelnik Banjaluke podijelio je fotografije cvijeća iz svog doma.

04.05.24 u 15:48

NAKON 25 GODINA: Dejan se iz Kanade vratio u Trebinje, dovezao i „juga“ (FOTO)

DEJAN Jokanović porijeklom iz sela Trebijovi kod Trebinja odlučio je da se nakon 25 godina rada u Kanadi vrati u grad na Trebišnjici i da tu sa porodicom nastavi život, a sa sobom je dovezao i automobil "jugo" za koji kaže da mu je bio spona sa otadžbinom.

04.05.24 u 15:44

TUŽILAŠTVO REAGOVALO ZBOG SRAMNIH IZJAVA U ZAGREBU: Zamjenom teza lažno optužuju Srbe za genocid nad Hrvatima u Drugom svjetskom ratu (VIDEO)

POVODOM snimka sa skupa u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu na kojem je predstavljena knjiga "Homogena Srbija 1941." autora Stjepana Loze, a koji je objavljen na društvenim mrežama, Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet zbog krivičnog djela Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iz člana 317. Krivičnog zakonika.

04.05.24 u 14:22

„PONOSNA SAM NA ORGANIZACIJU ŽENA U NAŠOJ PARTIJI“ Forum žena SPS-a organizovao podjelu vaskršnjih jaja i slatkiša

FORUM žena Socijalističke partije Srpske organizovao je na Veliku subotu podjelu vaskršnjih jaja i slatkiša građanima, a naročito najmlađima, u Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini i Tesliću.

04.05.24 u 13:31

PRIZORI KOJI KIDAJU DUŠU: Porodice stradalih u Malom Orašju i Duboni na mjestu masovnog ubistva, došli i roditelji djece iz „Ribnikara“

PORODICE, prijatelji i građani okupili su se na mestu stradanja mladića u Ravnom Gaju, u Malom Orašju.

04.05.24 u 13:05

OSAMA BIN LADEN BI BIO PONOSAN NA RAMU ISAKA: Reakcija na ludačku izjavu prvog čovjeka MUP BiH (VIDEO)

SAVJETNIK srpskog člana Predsjedništva BiH Saša Aulić rekao je da bi Osama bin Laden bio ponosan na ministra unutrašnjih poslova FBiH Ramu Isaka koji je rekao da bi mu "bilo drago da pogine za BiH i da postane šehid".

04.05.24 u 12:52

DODIK O NAJAVI NEMIRA U POTOČARIMA: Nadležne službe će sačuvati bezbjednost

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je povodom navoda da veći broj Bošnjaka sutra u Potočarima planira okupljanje kako bi isprovocirala Srbe i tako izazvali incidente, da je to stvar za nadležne službe u Srpskoj koje će to veoma efikasno riješiti.

04.05.24 u 12:42

UZ „TAMJAN“ ČUVA BAŠTINU: Kraljevčanku Jelenu Kostić sudbina odvela u Republiku Srpsku gdje je oformila etno-grupu (FOTO)

MLADU Jelenu Kostić, nekadašnju Živković, sudbina je iz Kraljeva dovela na studije etnomuzikologije u Banjaluku, a zatim se u Republici Srpskoj i udala, stekla porodicu, oformila etno grupu "Tamjan", a danas čuva narodne nošnje i pjesmu slavuja staroslavnih.

04.05.24 u 12:00

„U ISTINI ZLO NEMA POSLJEDNJU RIJEČ“ Zvaničnici Srpske čestitali najveći hrišćanski praznik Vaskrs

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je predstojeći Vaskrs i istakao da vjera u vaskrsenje u današnjim okolnostima jeste ono što svakodnevno čovjeka snaži i utvrđuje u istini da zlo nema posljednju riječ.

04.05.24 u 11:51

„NJEN CILJ JE ETIKETIRANJE SRPSKOG NARODA“ Višković – Borba svim diplomatskim sredstvima protiv rezolucije

PREDSJEDNIK Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dosta zemalja shvata štetnost donošenja rezolucije o Srebrenici, protiv koje se srpski narod mora boriti svim diplomatskim sredstvima jer je njen cilj etiketiranje srpskog naroda, pa nakon toga konačni obračun sa Republikom Srpskom.

04.05.24 u 11:27

„OSTALA MI JE SAMO BORBA ZA ŽIVOT“ Andrijana Mitrović, tinejdžerka ranjena u masakru kod Mladenovca

PRIJE 4. maja 2023. imala sam život pun druženja, ljubavi, snova, želja i život bez bola. Sada, nakon pet meseci provedenih u bolnici, imam samo borbu za život.

04.05.24 u 11:00

CVIJANOVIĆ ČESTITALA VASKRS: Praznik nad praznicima da bude izvor vjere u pravoslavne hrišćanske vrijednosti

SRPSKI član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je najveći hrišćanski praznik Vaskrs i poželjela da praznik nad praznicima bude inspiracija i nadahnuće za vječnu istinu o pobjedi dobra nad zlom i u danima velikih iskušenja i nedaća izvor snažne vjere u pravoslavne hrišćanske vrijednosti.

04.05.24 u 10:41