Dnevni horoskop za dan: 09.08.22

Ovan

Partner vas provocira i iskušava, pa vam u afektu izlijeće nešto što ste željeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

Bik

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspjeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspjeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Blizanci

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer cijeli posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne miješajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

Rak

Imate osjećaj da vas niko ne razumije. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumiju i vole.

Lav

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu prijeti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vrijeme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

Devica

Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda, kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promjenjivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

Vaga

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precijenili ste svoje mogućnosti, pa htjeli vi to ili ne, bićete prinuđeni da dio odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovo za kratak predah.

Škorpija

Niste sigurni u kom smjeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo djelovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

Stralac

Muči vas atmosfera u domu, pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razumije, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosjetljivi ste.

Jarac

Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vijesti koje dobijate nisu prijatne, ali, ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidjećete da je u pitanju rijetka prilika koju morate da iskoristite.

Vodolija

Uspješni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se riješiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti kao i potpuno nova poznanstva.

Ribe

Dobijate vijest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, prisjelo.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-01-10-22/
Unesite pojam i stisnite enter