Dnevni horoskop za dan: 27.04.23

Ovan

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim slobodnim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi dio nečijeg života, pa ako sebično odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

Bik

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je posljednji trenutak da promijenite te odnose.

Blizanci

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste poslije dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

Rak

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Prije nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Lav

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vijest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

Djevica

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, danas vam ne slijeduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

Vaga

Upetljali ste se u začarani krug. Rješenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.

Škorpija

Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, letargija je prolazna, kao i ovaj dan.

Strijelac

Preforsirali ste se. Umor koji vas muči već izvesno vrijeme konačno uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne riješite, slijedi totalni fijasko

Jarac

Ignorišete finansijske probleme pa vam ovih dana slijedi neprijatno iznenađenje. Očekujte obavještenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Prije nego što se prepustite panici, provjerite da nije došlo do greške.

Vodolija

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubjeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Ribe

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-27-05-23/
Unesite pojam i stisnite enter