Dnevni horoskop za dan: 25.02.23

Ovan

Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Sačuvajte poslovne interese. Obratite pažnju na snove.

Bik

Primjećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namjere. Razmislite o svojim manama. Neko pokušava da vam nametne svoje rješenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu. Prijaće vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Blizanci

Neko vas uzbuđuje i privlači vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

U emotivnom životu ne uspijevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć malih trikova koje lukavo smišljate. Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša velika očekivanja, stoga razmislite o nekom alternativnom rješenju. Izbjegavajte situacije koje vas uznemiravaju.

Lav

U emotivnom smislu smeta vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Nemojte dozvoliti da vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava vaše kriterijume i očekivanja. Prijaće vam promjena i relaksacija.

Djevica

Jasno vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Pretjerana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Vaga

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u ljepši dio stvarnosti. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete teškim temama.

Škorpija

Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namjere. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu mjeru odgovornosti. Dozvolite nekom da vas oraspoloži, opustite se.

Strijelac

Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija

Uz sve uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas ili ritam osjećanja. Stvari procjenjujete na osnovu praktične primjene ili njihove upotrebne vrijednosti. Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Ribe

Potreban vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osjećanja i da osjetite intimnu sreću. Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Nalazite se u sjajnoj formi.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-01-04-23/
Unesite pojam i stisnite enter