Dnevni horoskop za dan: 23.09.23

Ovan

Sunce ulazi u astrološku kuću partnerskih odnosa što će narednih mesec dana povoljno uticati na vaš emotivni život. Opozicija između vašeg vladaoca Marsa i asteroida Hiron, čini vas osetljivijim i unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom.

Bik

Sa ulaskom Sunca u astrološko polje svakodnevice i zdravlja, menjate neke navike što će narednih mesec dana povoljno uticati na opšte stanje vašeg organizma. Prelazak Meseca iz Strelca u Jarca donosi vam uvećanje prihoda. Podložnost povredama.

Blizanci

Sunce u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti povoljno utiče na vaš emotivni život, donoseći vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Sa ulaskom Meseca u Jarca očekuju vas novčani dobici i dogovori o novim poslovnim projektima.

Rak

Vaš vladalac Mjesec ulazi u Jarca, a vladalac vašeg astrološkog polja posla u Vagu, što narednih mjesec dana pogoduje Rakovima koji se bave samostalnom djelatnošću ili profesijom preko koje su prisutni u javnosti. Podložnost povredama u kući.

Lav

Sunce ulazi u vašu treću astrološku kuću donoseći vam bolju komunikaciju sa decom, saradnicima i rođacima, kao i šanse za ugovaranje isplativih poslova. Zbog trigona između Mjeseca i Jupitera u kući karijere, zaokupljeni ste velikim planovima.

Djevica

Ulazak Sunca u astrološko polje posla ali i ljubavi, povoljno utiče na odnos sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Aranžmani sa strancima donose vam zaradu, ako radite u medijima, IT sektoru, bavite kreativnim poslom ili marketingom. Nesanica.

Vaga

Sa ulaskom Sunca u vaš znak, narednih mjesec dana bićete u prilici da ostvarite svoje planove, bilo da se radi o stručnom usavršavanju, putovanjima ili medijskim angažmanom. Mjesec u Jarcu donosi primamljive šanse, preko paralelnih poslova.

Škorpija

Sa Suncem u astrološkom polju podsvjesti, narednih mesec dana, imaćete podršku osobe na položaju koja cijeni vaše znanje i talente. Mjesec, vladalac polja kontakata sa strancima, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam novac.

Strijelac

Tranzit Sunca preko Vage, narednih mjesec dana, donosi vam bogatiji društveni život i šansu da ostvarite svoje zamisli. Mesec u Jarcu donosi vam uvećanje prihoda, zahvaljujući dogovoru sa osobama koje žive u inostranstvu. Čuvajte se u saobraćaju.

Jarac

Zbog naglašene kuće karijere, narednih mjesec dana, bićete usredsređeni na posao i partnerske odnose. Ulazak Mjeseca u vaš znak čini vas još praktičnijim i racionalnijim, što će vam omogućiti da na vrijeme završite neke poslove. Osjetljiva koža.

Vodolija

Tokom tranzita Sunca preko devete astrološke kuće, bićete fokusirani na poslove koji podrazumjevaju kontakte sa strancima i češća putovanja. Prilično ste energični u namjeri da postignete sve što ste zamislili. Novac stiže preko honorarnih aranžmana.

Ribe

Prelazak Sunca koje upravlja vašim poslom preko astrološkog polja finansija, narednih mjesec dana, donosi vam uvećanje prihoda i podršku uticajnih osoba. Mjesec prelazi u zemljani znak Jarca, što utiče na češće promjene vašeg raspoloženja. Anemija.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-30-11-23/
Unesite pojam i stisnite enter