Dnevni horoskop za dan: 18.09.23

Ovan

Sa Mjesecom u Škorpiji u astrološkoj kući novca i rizika, pod uplivom vašeg suvladaoca Plutona, možete se suočiti sa velikim poslovnim izazovima. Očekuju vas strastveni zajednički trenuci sa emotivnim partnerom. Poslušajte savet nutricioniste.

Bik

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u Škorpiji, u popodnevnim satima, unosi tenziju u vaš poslovni život, ali i u odnos sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Više šetajte.

Blizanci

Ne odgovara vam pozicija Mjeseca u Škorpiji, koji pravi napet aspekt sa Jupiterom u vašem astrološkom polju prepreka, jer možete biti subjektivni prilikom donošenja odluka. Susret sa nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte alkohol.

Rak

Vaš vladalac Mjesec obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći zaradu junskim Rakovima, naročito preko poslova sa nekretninama i građevinarstvom. Na ljubavnom planu vas očekuju uzbuđenja, jer će partner biti sklon dramatizovanju. Unosite više tečnosti.

Lav

Sa ulaskom Mjeseca u Škorpiju koji pravi dobar aspekt sa Saturnom, možete da uložite novac u posao sa nekretninama ili pokretanje privatnog biznisa. Aspekti sa Venerom u vašem znaku, čine vas podložnim uticaju voljene osobe. Nesanica.

Djevica

Vaš vladalac Meerkur pravi dobar aspekt sa Mesecom u astrološkom polju mentalnog stanja, zbog čega ćete imati priliku da realizujete svoje ideje i zamisli. Dobijate poruku od romantičnog Raka ili Blizanaca. Izbegavajte slatkiše.

Vaga

Prelazak Mjeseca preko astrološke kuće posla pod uplivom planeta iz Bika, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih aranžmana. Preko prijatelja, u popodnevnim satima, možete da upoznate interesantnu osobu. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Sa Mjesecom u polju ličnosti u kvadratu sa vašim vladaocem Plutonom, skloni ste preispitivanju svojih poslovnih odluka. Jasno vam je da ćete morati da se prilagodite željama voljene osobe, naročito ako se radi o Jarcu ili Biku. Nervoza.

Strijelac

Vaš vladalac Jupiter u astrološkom polju posla pravi izazovan aspekt sa Mjesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam tajne izvore prihoda, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Izbjegavajte alkohol.

Jarac

Mjesec prelazi preko astrološkog polja neočekivanih situacija obrazujući kvadrat sa Plutonom u vašem znaku, zbog čega bi u prepordnevnim satima trebalo da izbegavate rasprave sa ženama. Stara simpatija želi da stupi u kontakt sa vama.

Vodolija

Dobar aspekt između Mjeseca u astrološkom polju karijere i Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Pozicije vašeg vladaoca Urana i ljubavnih planeta, Venere i Marsa, donose vam nova poznanstva.

Ribe

Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili preko posla sarađujete sa strancima, možete se nadati uvećanju prihoda. U popodnevnim satima, očekuje vas susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Pazite se u saobraćaju.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-21-09-23/
Unesite pojam i stisnite enter