Dnevni horoskop za dan: 04.12.22

Ovan

Neke porodične obaveze niste ispunili na vrijeme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umjesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan.

Bik

Borite se između toga da budete ponizni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega može biti gubitak energije i pad imuniteta pa i akutna bolest. Pripazite na ishranu.

Blizanci

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

Rak

Odlučni ste u tome da se ne miješate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se povjerava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vrijeme, stvari mogu značajno izmaći kontroli.

Lav

Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rješenje. Nakon preraspodjele zaduženja, slijedi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam nije bila simpatična.

Djevica

Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razriješite.

Vaga

Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima djelujete a time odagnati i napetost koja vas muči.

Škorpija

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste poslije dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvjesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

Strijelac

Pad energije i promjenjivost raspoloženja. To je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precijenjena.

Jarac

Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će donijeti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrijebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vrijeme koje tek treba da dođe.

Vodolija

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

Ribe

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rješenje. Ozbiljan razgovor bi bitno riješio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-01-02-23/
Unesite pojam i stisnite enter