Dnevni horoskop za dan: 11.05.22

Ован

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осjећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се.

Бик

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на вријеме. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну оштру штедњу.

Близанци

Дан је обиљежен напетим транзитима који наговјештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избјегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

Рак

Неконтролисано можете планути па је изјвесна озбиљна расправа са непознатим лицима на јавном мјесту. Такође, могући су контакти са људима с друге стране закона. Да бисте избјегли евентуалне непријатности, дан проведите у друштву вољене особе.

Лав

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи.

Девица

Преувеличавате своју улогу у свему. Свјесни сте својих квалитета па вас тренутни занос наводи да повјерујете да сте безгрешни. Осим тога, наглашено сте романтични па је ово дан у коме ће, можда, ваш партнер највише уживати у свему.

Вага

Ово је важан дан за вас. Отвара вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вијест у вези са нечим што сте већ одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.

Шкорпија

За сваки динар морате добро да се помучите. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успјех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

Стралац

Ово је један од оних дана када вам се чини да је најбоље да преспавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успјевате да се опредјелите и донесете праву одлуку којом бисте избјегли агонију.

Јарац

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, а посебно љубавном плану. Припазите, вјероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно.

Водолија

Догађај дана може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја.

Рибе

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо гдје интерес влада, љубав и саосјећајност спавају.
https://vecernjenovosti.ba/dnevni-horoskop/horoskop-danas-nedjelja-predvidjanja-najnovije-vijesti/
Unesite pojam i stisnite enter